Team

Wij zijn initiatiefnemers Joost & Ruud en wij werken in de livemuziek sector als geluidstechnicus en muzikant. Het is geen nieuws dat deze sector niet meer op volle kracht kan draaien en dit voorlopig niet zal veranderen. Snel werd duidelijk dat er grote vraag is naar goede, moderne en betaalbare livestreams en deze vraag beantwoorden wij!

Door middel van moderne technieken zijn wij in staat om met een kleine club mensen en geautomatiseerde protocollen meerdere camera’s aan te sturen, zonder dat dat ten koste gaat van kwaliteit en flexibiliteit.

Ruud

Regie, productie en content creator. Het eindresultaat moet jouw DNA uitstralen. Zowel voor, tijdens en na de productie zorg ik ervoor dat het beeld dat jij voor ogen hebt wordt gerealiseerd.

Joost

Sinds 2014 werk ik als geluidstechnicus en tourmanager in het livemuziek circuit in zowel binnen- als buitenland. Mede door deze jarenlange ervaring heb ik geleerd de artiest en zijn werk goed te begrijpen en de perfecte vertaalslag te maken naar wat technisch mogelijk is.

Binnen Tornado houd ik mij bezig met de techniek achter ons streamingsysteem en nieuwe ontwikkelingen op de markt houd ik nauwlettend in de gaten. Leergierigheid en oplossingsgericht denken is mijn tweede natuur en nieuwe uitdagingen ga ik graag aan.

Eric

Uitzonderlijke composities, perspectieven en diepgang is waar ik altijd naar op zoek ben in mijn cinematografie. Krachtige beelden maken is wat ik het liefste doe.