Team

De initiatiefnemers, Joost & Ruud, zijn werkzaam in de livemuziek sector als geluidstechnicus en muzikant. Het is geen nieuws dat deze sector niet meer op volle kracht kan draaien en dit voorlopig niet zal veranderen. Snel werd duidelijk dat er grote vraag is naar goede, moderne en betaalbare livestreams en deze vraag beantwoorden zij!

Door middel van moderne technieken is Tornado in staat om met een kleine club mensen en geautomatiseerde protocollen meerdere camera’s aan te sturen, zonder dat dat ten koste gaat van kwaliteit en flexibiliteit.

Ruud

Regie, productie en content creator. Het eindresultaat moet jouw DNA uitstralen. Zowel voor, tijdens en na de productie zorg ik ervoor dat het beeld dat jij voor ogen hebt wordt gerealiseerd.

Joost

Sinds 2014 werk ik als geluidstechnicus en tourmanager in het livemuziek circuit in zowel binnen- als buitenland. Mede door deze jarenlange ervaring heb ik geleerd de artiest en zijn werk goed te begrijpen en de perfecte vertaalslag te maken naar wat technisch mogelijk is.

Binnen Tornado houd ik mij bezig met de techniek achter ons streamsysteem en nieuwe ontwikkelingen op de markt houd ik nauwlettend in de gaten. Leergierigheid en oplossingsgericht denken is mijn tweede natuur en nieuwe uitdagingen ga ik graag aan.

Koen

Uitzonderlijke composities, perspectieven en diepgang is waar ik altijd naar op zoek ben in mijn cinematografie. Krachtige beelden maken is wat ik het liefste doe.

Etjen

Etjen behoort tot het iconische veteranengeweld in het Europese muzieklandschap middels zijn werkzaamheden als tour- en stagemanager.

Het is key is om je flexibel op te stellen”, zegt Etjen. “Door de huidige situatie met COVID-19 ben ik mezelf weer meer bezig gaan houden met market-developing en pr. Dat deed ik voorheen al voor bedrijven als Alpro en Oatly en Sproud. Nu doe ik dat voor TORNADO Productions. Het is een bedrijf dat erg muziek-minded is en mij, mede door mijn ervaring in de muziekwereld, die kans gegeven heeft.”

Sipke

Sipke is geluidstechnicus, technologie enthousiast en DIY’er.
Het liefst zou hij elk apparaat/programma zelf maken, echter zijn sommige dingen hem ook de pet te boven. Deze insteek heeft hem wel een breed scala aan kennis gegeven, waar wij weer gebruik van maken.
Voor Tornado houdt hij zich hoofdzakelijk bezig met het ontwikkelen van onze livestream setups, het oplossen van problemen tijdens een productie en het bedienen van geluidsapparatuur.