Talkshows

Talkshows zijn enorm populair geworden en er ontstaan steeds meer initiatieven op internet naast de grotere programma’s op TV.

Er is nooit een tijd geweest waarin het zo eenvoudig was om informatie te delen. Hiermee is het ook belangrijker geworden dat het er goed uitziet en goed klinkt.

Naast dat wij de technische dingen tot in de puntjes verzorgen, denken we ook graag mee met het hele concept. Denk aan logo’s, kleuren, huisstijl en identiteit.

Zo hebben wij voor de Provincie Drenthe een Talkshow ontwikkelt “Discover Drenthe Live”. Een reizende show over Popmuziek uit Drenthe.

Een idee voor een talkshow, maar niet de tools om dit te verwezenlijken? Wij helpen je van idee tot uitzending! Bereik ons zo.

Discover Drenthe Live | Festival seizoen 2020

Nu de festivalweides leeg blijven deze zomer hebben we de kans met Bert Kamping van DLF – Drèents Liedtiesfestival en Richard de Groot van Hellofestivalnl om tafel te gaan en te praten over de huidige situatie, gevolgen en misschien zelfs kansen voor de toekomst. Niet enkel voor festivals in de provincie, maar ook voor het Drentse lied. Een uitzending vanuit het ATLAS Theater. Uiteraard live muziek. Deze week D-pop van Leon Moorman!

Geplaatst door Poppunt Drenthe op Woensdag 1 juli 2020